Inredning med hjälp av pallkrage

Finns det någon därute bland mina läsare som kan skicka lite tips till mig var jag, till ett rimligt pris, kan köpa pallkragar? Jag har på min nya inglasade balkong, nu gott om utrymme för lite grönt. Jag har sett många som planterar i pallkragar som de byggt själva.
Min tanke är att göra detsamma och kanske förutom växter även ha lite grönsaker. Så om ni vet någonstans, främst ett byggvaruhus, som inte har alltför kostsamma artiklar, var vänlig och lämna en kommentar nedan. Alla tips uppskattas!

 


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:27

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

Hitta pallkrage hos Mg Pall!

© Copyright Nanneonline 2018