Planerar höstens resa

Nu när sommaren börjar gå mot sitt slut samtidigt som julledigheten känns otroligt avlägsen brukar jag alltid börja planera för en resa i oktober eller november. De senaste åren har det blivit två veckor i värmen långt ifrån det svenska höstrusket. Men i år har jag bara en vecka semester kvar så jag har tänkt stanna kvar i Europa, det är minst tio år sedan jag var i Paris eller London senast så jag funderar på en stadssemester som omväxling.

Det har blivit betydligt lättare att hitta billiga flyg till storstäder i Europa sedan jag reste till London senast men det känns som att hotellen har blivit dyrare istället. Får nog leta ett tag för att hitta ett bra alternativ, men att planera är ju en stor del av nöjet. Jag har även tittat på en del bussresor men det känns inte som att det är mer prisvärt att åka buss än att flyga med tanke på att en bussresa tar mycket längre tid än en flygresa.


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:27

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

Ivar svensson trafik - ditt bussbolag med härliga bussresor!

© Copyright Nanneonline 2018