Salladsfest

Idag fyller min son 18 år och vi hade bestämt oss för en "lunchdate" :). Som vädret är just nu, 23 grader vamt redan kl.7 på morgonen så kom vi fram till att en salladslunch var vad vi ville ha :) MEN vad vi inte tänkte på var att nästan alla lunchställen har semesterstängt i juli :( så där sprack planerna att hitta ett ställe som har sallad att servera och samtidigt har en trevlig miljö att fira i.... Så vad göra?!?? Mamma som man är försöker man ju givetis hitta en lösning, en godtagbar kompromiss så att säga. Letade runt på nätet och hittade en hel sida med goda salladsförslag som man kan göra själv och äta hemma ute på altanen, tack och lov att man bor i hus :) Så vi ska nu snart hem och göra en sallad, vi får se vilket av recepten sonen väljer...

Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:27

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags