Present till inflyttningsfest

Jag skall på inflyttningsfest nästa månad och har redan börjat titta på någon lämplig present. Det finns så mycket fint att välja på i butikerna nu. Jag brukar oftast ge några lyxiga handdukar, lyxig två eller liknande som hör hemmet till men som man kanske inte alltid unnar sig själv.

Har oftast ganska svårt att hitta presenter till födelsedagar och liknande men just presenter till inflyttningsfest är så himla roligt att köpa! Sen vet man oftast inte vad som passar i det nya hemmet så det kan vara lite klurigt, men det går ju nästan alltid att byta. Jag brukar hitta mycket roliga och personliga saker på indiska bland annat.

I detta fallet har jag redan hittat en perfekt grej, men den vågar jag inte avslöja ännu!


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:27

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018