Balklänningar och andra festklänningar

 Kompisens lillasyster tar studenten till sommaren och jag har lovat att hjälpa till att hitta de perfekta klänningarna till henne. Egentligen lite orättvist hur det är fördelat, tjejerna ska ha en till fyra klänningar beroende på hur många "aktiviteter" man kommer att delta i och om man kan tänka sig att återanvända någon klänning medan killarna köper en kostym. 

Förklara lite vad jag menar med tjejernas klänningar. Först är det en till att ha på studentmiddagen (om skolan anordnar en sådan), sedan kommer själva balklänningen, klänningen man tar studenten i och sist men inte minst så finns de vissa som byter klänning efter studenten för att festa i den fjärde och sista. Sista är helt onödigt enligt mig, men men. 

Började kolla lite på tradera och diverse olika sidor som säljer och hittade några riktigt fina. Prio ett är att hitta en balklänning innan de skenar i pris, sedan en att ta studenten i, då hon troligtvis redan har en finare klänning hon ska ha på studentmiddagen.

Här är några av favoriterna vi hittat:

 Vilken av dem de blir är bara att vänta och se. Just dessa är måttbeställda som man måste ropa in på Tradera. Svårt att handla något sånt här online, men kanske måste göras för att hålla nere priset men absolut inte nödvändigtvis. 
 
Ett tips till alla som letar liknande klänningar kolla Tradera och Blocket eller annan annons sida. Är det en annons kan man ofta åka hem till personen och prova den med. Klänningen är oftast bara använd en gång och efter kanske till och med kemtvättade, så priset är mycket lägre än att köpa ny. Ofta i väldigt bra och prisvärda. 

Relaterade poster

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

april 20. 2018 03:06

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags