Smycken!

I förra inlägget skrev jag om en lägenhet som jag ville skriva upp på min önskelista och hittat ytterligare saker som verkligen ska stå med! Snöat in helt på buskapssmycken, skönhetsprodukter osv. ta hand om sig självkitt helt enkelt. Hur jag kom in på just budskapssmycken var när jag letade efter nått häftigt i julklapp till min syster. För har bestämt mig för att gå på nått hon vill ha istället för något hon behöver. De kan någon annan ta hand om. 

Tillbaka till accessoarerna, inom den här kategorin finns massvis! Armband, halsband, ringar, örhängen osv. Hittat två stycken hängen jag verkligen tycker om.  

Dessa två kommer från Björg.
 
 
Dock är de ju ingen man kan köpa till sig själv, men älskar dem verkligen. Men vill köpa något med mening till min syster. Finns ju även stavar man kan välja själv vad de ska stå på. funderade på en trekantig stav där de står Älskade på ena sidan och Syster på den andra. Men viktiga är väl kanske inte vad det är för smycke, utan att orden kommer rakt från hjärtat. 
 
Men vill definitivt ha det i silver, av någon anledning gillar jag det bäst passar till det mesta. Men vart är det bäst att köpa dem måste nästan vara online?
 
Tror att sådana här smycken och liknande är ett bra sätt att visa vad man känner, ett sätt att påminna att man finns där i vått och torrt fast det kanske inte känns så när vardagen rusar fram och man inte har tid för varken sig själv eller någon annan.  

Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

april 20. 2018 03:19

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018