Julen närmar sig med storsteg

Tänkte att jag skulle vara ute i tid och leta julklappar, men vad ska man köpa till alla? Frågan är om man ska köpa något de "nödvändigt" eller bara något som bara är till dem? Med detta menar jag alltså att ska man köpa en ungfastform till sin syster för att hon behöver en eller ska man köpa det där halsbandet du vet hon skulle älska? 

Och vad ska man köpa till alla de andra? Jag tycker personligen att det är väldigt roligt med "ovanliga" prylar. Alla ska såklart tjäna sitt syfte, men de ska inte vara något alla har och framför allt roligt. Som till en kill-kompis har jag inhandlat en ask med godis, men inte vilket godis som helst utan med bacon smak. Helt överflödigt, men en grej man inte hittar överallt och något man aldrig kan gissa sig till. Som en gång när när vi köpte en morgonrock till en annan kompis, visst det var en morgonrock, men inte vilken som helst utan denna ser ut som en rock från Jedirådet i Star Wars, allt för att han är en riktig fantast. 

Har du några speciella julklappstips eller vad står på din egna önskelista? Dela gärna med dig!


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:27

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

Exklusiva morgonrockar för herr hos Hampton

© Copyright Nanneonline 2018