Slangvinda till centraldammsugare

Har centraldammsugare då jag har dammallergi och astma, tycker det fungerar mycket bättre med denna dammsugaren. Den enda nackdelen är att slangen tvinnar ihop sig och är extremt jobbig att flytta runt, speciellt mellan olika våningsplan. Jag skulle vilja ha någon form av vinda som lindar upp slangen på min centraldammsugare. Borde det inte finnas någon liknande lösning, ungefär som de vindorna som finns till vattenslangar, jag blir förbannad varje gång jag ska dammsuga ;)

En annan sak som är bra med centraldammsugare är att man slipper byta påse så ofta, fast det är ju å andra sidan lite svårare att byta nu. 


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 26. 2018 07:22

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

Allaway Centraldammsugare - ren luft och enkel städning.

© Copyright Nanneonline 2018