Prydnadssaker och annat smått

En av sakerna som är mest personligt i någons inredning måste väl vara prydnadssaker. Jag tycker att man nästan kan lära känna en person beroende på hur hemmet ser ut. Jag är den som föredrar väldigt minimalistiskt när det gäller prydnadssaker, får panik om det är för mycket smått och tingeltangel hemma. Jag vill ha det ganska strikt och rena ytor.

Detta speglar mig som person ganska mycket, jag gillar att ha koll på saker och när saker och ting är korrekta, vill gärna vara i tid och att det jag gör blir nästintill perfekt. Jag gillar även att optimera tiden och vara så effektiv som möjligt. Vill helst att mina prydnadssaker skall ha en funktion.

Har en kompis som är tvärtom och hon har massor av småpill och prydnadssaker hemma. Ganska kul jämförelse.

 

Hur ser det ut hemma hos dig? Massor av personliga prydnadssaker eller cleant och strikt?


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]



Live överblick

april 23. 2018 04:53

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018