Presenttips kille tjej och mamma

Presenttips är något som alltid behövs verkar det som. Våren/försommaren är den tidpunkten då 90% av min familj och bekantskapskrets fyller år dessutom är det flera bröllop som det ska köpas bröllopspresent till, eller heter det bröllopsgåva? Jag tycker det är lika svårt varje gång att komma på bra och personliga presenter, behöver alltså presenttips till både kille och tjej. Jag tycker det är roligast att ge saker som verkligen kommer till användning. Kanske något som personen tänkt köpa själv men inte haft råd / tyckt att det var "onödigt".

Små roliga presenter, som man ger helt utan anledning är jag ganska bra på. Gav ett par häftiga diskvantar till min svägerska som hon blev jätteglad för. Hon använder alltid diskvantar när hon diskar och dessa var svarta med rosa kant och hade till och med en ring på ett finger.

Sitter ni inne med några presenttips får ni gärna posta dem i kommentarsfältet. Åldersspannet är från 5-55.


Relaterade poster

Kommentarer

maj 7. 2010 03:22

En Porsche till din storebror kanske

Filterkungen

maj 27. 2010 10:59

Där kan du handla personliga presenter. Såg att du gillade T-shirttryck, kan göra dem direkt i webbläsaren.

Personliga presenter

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

april 22. 2018 02:39

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018