Trappor som inredningsdetalj

Dagens trappor är inte bara en transportsträcka mellan våningar utan även en snygg inredningsdetalj. Det finns hur mycket som helst att välja på, inte bara beroende på om man har en sprialtrappa, delad trappa eller rak hellång trappa. Jag tycker trappor utan räcke är grymt snyggt, men skulle med min höjdrädsla absolut inte vilja ha en själv. Sprialtrappor har alltid fascinerat mig till utseendet men tycker inte om att gå i dem. För att tala om att flytta möbler och andra stora ting i dem. Bara tanken gör mig trött.

Har någonstans sett trappor med inbyggt ljus, väldigt häftigt men minns inte vart jag såg detta.


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 26. 2018 07:31

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

Rama in din altan med ett vackert glasräcke från Räckeskungen!

Bjurholms snickeri i Umeå tillverkar räcken i trä, glas och metall.

© Copyright Nanneonline 2018