Golvvärme i dressingroom

Jag håller på att bygga ett dressingroom som några av er kanske vet. Allt underarbete är klart och inredningen är köpt. Det är bara golvet som saknas. Jag funderar på om jag ska lägga in parkett med golvvärme eller en heltäckningsmatta. Det är helt klart snabbare med heltäckningsmatta, men frågan är om jag kan limma fast den själv eller om jag måste anlita någon för detta. Golvvärme vågar jag absolut inte befatta mig med själv. Priset på heltäckningsmatta har jag inte hunnit kolla upp än, men det borde vara billigare med heltäckningsmatta än golvvärme + parkett.

Sen finns det ju massa olika alternativ, tjock heltäckningsmatta, nålfiltsmatta och ser man till golvvärme så kan man ju välja mellan vattenburen, luftburen eller elslingor. Jag har helt enkelt hamnat i golvdjungeln.

Ska försöka hitta en mjuk väg ur den, ska bara leta upp karta och kompass först!

 


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 26. 2018 07:13

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018