Fotbollsresa till Barcelona

Tittade igår på fotbollsresor, främst för att se Zlatan och hans Barcelona spela på Camp Nou. Jag googlade på fotbollsresa Barcelona och fick en hel del alternativ. På ett ställe där man fick resa, hotell och biljett kostade bara biljetten för att se matchen ca 3000 kr. Då var platsen General som det kallades, typ högst upp på långsidan. Lite läskigt om man har höjdskräck! När man gick in via Barcelona FC och tittade på biljettpriser fick man för samma pris en plats på VIP Gold, då fick man tillgång till lounge med mat och champagne. Inte så dumt..

Blev hur som helst riktigt sugen på att resa, en fotbollsresa kan man ju kombinera med lite shopping och fest också. En långweekend i Barcelona vore riktigt härligt nu till våren.


Relaterade poster

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 26. 2018 07:19

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018