Detox- utrensning och avgiftning

Jag har aldrig fattat riktigt vad Detox är? Men jag antar att det betyder utrensning och avgifter? För att få riktigt rent vatten, när man tex är ute med husbilen så kan man koppla på kranfilter på sin kran och därmed får man vattnet filtrerat från avgifter. Genom att skölja av grönsaker, frukt, och baljväxter så blir du kvitt ed slaggprodukter i kroppen. I samband med Detox bör du vara extra noga med att filtrera ditt kranvatten och använda Clearly dricksvattenrenare för att uppnå bästa resultat av din Detox utrensning. Exempel på gifter och kemikalier som finns i kranvatten är olika tungmetaller, klor och hundratals andra föroreningar. Dags att använda filtrering helt enkelt!

Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:23

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

Hjälp mot allergi - Aleris

© Copyright Nanneonline 2018