Till minne av Anna Lindh

Idag är det fem år sedan Anna Lindh knivmördades på NK i Stockholm. Helt otroligt att det gått fem år! Jag kommer ihåg hur svårt det var att ta in att det verkligen hade hänt. Först sa de på tv att det var någon som knivmördats, därefter sa de att det var en politiker. Länge spekulerades det i varför, varför det hade hänt? Vem var gärningsmannen samtidigt blev många blev lättade över att mordet blev löst och inte hängde i luften som efter Olof Palme. Vad motivet än var, det har väl aldrig riktigt framgått men mordet blev i alla fall löst och det var det som hade betydelse. Jag kommer ihåg chocken och den konstiga stämningen. Alla affischer som hängde kvar efter hennes död och hur de plötsligt försvann och lämnade kvar ett tomrum. Kampanjen drogs in och det tog ett bra tag innan nya affischer sattes upp. Det blev ett tecken på att något hade hänt.

Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 26. 2018 07:26

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

Namnbrickor med magneter

© Copyright Nanneonline 2018