Dödsolyckor i försvarsmakten

När det skrivs om den svenska försvarsmakten och försvaret så skrivs det oftast endast dåliga saker såsom nedskärningar, dödsolyckor och politiska argument för och emot. Det är sällan medier skriver om hur ungdomar i försvarsutbildarna faktiskt gör en stor samhällsnytta genom att lära ut alltifrån ledarskapskurser till första hjälpen kurser och överlevnadskurser. Försvarsmakten gör idag väldigt många bra saker, men det är väldigt tråkigt att så  många har så liten insyn i deras verksamhet. Här kan ni iaf läsa mer om fbu:s verksamhet i uddevalla.


Kommentarer

mars 16. 2009 10:40

Fast nu är ju inte försvarsutbildarna en del av försvarsmakten ;)

//Berg, Uddevalla FBU-Ungdom 2002-2006

Patrik

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

april 20. 2018 03:18

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

VVS-montör - På H2O Rör AB har vi stor erfarenhet som rörfirma.

© Copyright Nanneonline 2018