Katie Holmes har bytt stil.

Med ny make up och smink, ny hårfärg och frisyr och med hjälp av några designers så kan man göra mycket för att förändra sitt yttre - då utan plastikkirurgi. Katie Holmes är en som verkligen lyckats byta stil, från att vara tjejen i jeans på röda mattan till lady in red med accessoarer, frisyr och klänning som sitter som gjutna.

 

Vill du också byta stil, så kan det vara läge nu att piffa upp sig inför hösten.

Skönhetstrenderna från höstens visningar skvallrar om att det är backslick som gäller i frisyrväg till hösten. Strama, höga tofsar är en riktig hit, så också välklippta luggar, mörka, matta läppar. Varje höst gör också mörka nyanser i nagellack comeback. I höst är det färgerna vinrött och mörklila som gäller.
Kajalpennan fungerar utmärkt som ger de perfekta kattögonen, den ska markera ordentligt. Turkosa ögonskuggor fungerar fortfarande, tillsätt lite extra skimmer i. Ljusrosa läppar är annars en hit till en i övrigt neutral sminkning.  


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:14

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018