Biotoppen

Jag funderar på att gå på bio i helgen, frågan är om man ska gå och se batman? I DN kan man läsa en kritisk röst om att alla batmanskådisar haft en ganska dyster karriär efter filmerna. dock tycker jag att filmerna varit ganska bra, vad jag kan minnas iaf. Det som går på bio just nu är Arn så klart, det kan väl ingen ha missat. Jag var och såg filmen två gånger förra äret, men visst var den lite lång. Tydligen går Arkiv X på bion också, känns inte som något som jag vill se, är inte detta föresten en serie?  IDN står det att Arkiv X är en dammig återträff och har bara fått två av fem stjärnor.  Kund Fu panda denna har det också gjorts mycket reklam för. Även om disney är bra, så känns det som att jag ändå vill se en vuxenfilm denna gång. Lite förvånad blev jag att se att Mamma mia forfarande går på bio. Filmen Narnia tyckte jag var väldigt barnslig när den kom, det är inget jag vill se igen. Ännu mer förvånad blev jag över att se att Star wars går på bio, undrar jag om detta är den riktiga star wars uppföljaren, hur kunde jag i sådana fall missat att denna gick på bio? Hur som helst är den dubbad och det är absolut inget jag vill se.

En fillm som jag däremot skulle vilja se är filmen "Jiddra inte med Zohan", mosad-agenten Zohan som spelas av Adam Sandler.

Utdrag från DN om filmen :

""Jiddra inte med Zohan" är egentligen en helt omöjlig film. Gång på gång sitter jag och gapar av förvåning. Hur vågar någon skoja om Israel och Palestina? Palestinier kan ju bli väldigt arga. Judar ännu argare. Palestinier argare ändå och: booom, upplopp, bojkott, filmen visas inte mer. Hur vågade någon satsa pengar på denna knashistoria? Så förvånade författarna Adam Sandler och Robert Smigel måtte blivit när de fick igenom sin pitch.
Sitter jag inte och gapar så skrattar jag. "Jiddra inte med Zohan" har en mycket märklig humor, både barnvänlig och helt under bältet, politiskt korrekt och helt inkorrekt, sexistisk men ändå lite upplyftande. Frisören Zohan kladdar på alla sina äldre tant-kunder. Men se så glada de blir när han sätter på dem ute på lagret. Snart ringlar sig kön till salongen runt kvarteret. ".

Det här är verkligen en film jag vill se!


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:23

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018