Affärsidé "blocket" fast gratis.

Utanpengar.se

Lyssnade på radio härromdagen om en 19 åring kille som har som affärsidé att starta en sajt där man kan skänka bort saker man vill bli av med. Idag har några postat artiklar om saker de vill skänka bort allt ifrån skivspelare, lampor, vitrinskåp, kostym men också djur såsom kaniner. Hela idén är ett miljöperspektiv. Han uppmanar alla med ett överfyllt förråd att ta en titt på hans hemsida. Allt som inte är värt att säljas och som man inte orkar att slänga är värt att lägga upp på sidan.

Gör ett fynd, eller bli av med något som du inte vill ha på utanpengar.se

Läs mer på:

IDG: Som blocket - fast gratis

BT: Här är hemsidan för dig utan pengar - prylar byter ägare helt gratis


Relaterade poster

Kommentarer

maj 25. 2010 02:09

Hej, Jag hittade faktiskt en sådan applikation som är som det du beskriver fast den är på facebook. Så det blir väl lite säkrare då man kan se den man handlar/byter/köper av.

Applikationen heter Tradelist, bara sök på Tradelist på facebook eller klicka på denn linken: http://apps.facebook.com/tradelist/ så hittar du det.

Sedan är det ju bara att dela med sig till ens kompisar och be dem att dela med sig av ens pordukt så har man helt plötsligt nått ut till flera tusen. Sen att den ligger sökbar för alla andra som går in är ju också ett riktigt pluss!

Joel

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

april 20. 2018 03:11

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018