Jakten på den perfekta presenten

Är på jakt efter en födelsedagspresent men svårt att veta vad man vill köpa. På liveit föreslår de zorbing för två, en riktigt galen och snurrig upplevelse. Det tror jag säkert, ganska kul att gå in i en bubbla och snurra runt dock måste man åka till Stockholm för att uppleva detta. På birthday.se kan man inte glömma bort födelsedagar och där finns också en del presenter man kan tänkas köpa till den som fyller år. Frågan är om hushållshandbok för män verkligen är uppskattad för far att få? Ibland känns presenter väldigt överflödigt och bara en industri. Jag är ute efter den perfekta presenten med ett väldigt fint passande kort, men vart hittar jag det? Vad är den perfekta presenten? Det ska jag ta reda på.

Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 26. 2018 07:12

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018