Gratis visitkort

Jag måste bara förundras över sajten Vistaprint, i stort sett varje dag får man mail från dem om nya fina erbjudanden, oftast likadana generösa erbjudandet som kan liknas vid spam. Men det är ändå en sak som är så himla bra med Vistaprint, jo deras reklamprofiler som alla har råd med. Man undrar hur de ändå kan ge bort gratis produkter hej vilt. Sist jag handlade fick jag åtta produkter som enbart kostade frakt på 50 kr. Jag fick både en specialpenna, t-shirt, anteckningsblock, magneter och visitkort allt skräddarsytt och till priset av 50 kr frakt. Jag läste en tråd på ett forum där de kristiserade vistaprint för deras dåliga webbshop-lösning, jag kan hålla med om att det är många steg innan beställningen är genomförd men har man gått igenom alla steg en gång, så finns det en snabbväg om man ska beställa igen. Sen tycker jag inte att vistaprints sätt att hantera kunder och information på hemsidan är suspekt utan väldigt fiffig, under hela resan får man extra erbjudanden och tips om fler saker, väldigt bra försäljare måste jag säga. Jag har länge undrat hur vistaprint kan hålla så låga priser eller inga priser alls, är det att de har billig arbetskraft och billiga leverantörer. Efter att varit inne på forumet och läst kan man urskilja ett beteende. Vistaprint har antagligen beställt många varor till lågt pris, de har en webbshop som är kopplad till hela datasystemet och produktion och leverans går per automatik. Det är iaf min hypotes. Jag tycker iaf att deras pappersprodukter så som självhäftande etiketter, dekaler, visitkort, vykort osv.. är väldigt prisvärda och väldigt bra. Detta oavsett om man beställer med extra tjockt papper och foliepapper (som är dyrare) eller med vanligt matt papper. Jag tycker det är perfekt.


Relaterade poster

Kommentarer

december 7. 2008 06:10

Hej också beställt mycket från online tryckerier. Din hypotes tror jag är helt riktig, vistaprint har automatiserat en massa i produktionen. Ett annat företag som jag också använt är http://www.optimalprint.se dom har också bra priser. Det som jag ibland fått när jag beställt från vistaprint är momsproblem men det har jag hitills sluppit hos optimalprint. Däremot har vistaprint ett större utbud av just reklamprylar - håller med dig att här får du verkligen mycket för pengarna!

Gabbi

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:25

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

Hyra båt i Stockholm, vi har det mesta!

Tejptryck fixar era tryckta etiketter! Du väljer själv design och form!

Ska ni köpa nya mattor? Mattlagret i Götebord har allt.

© Copyright Nanneonline 2018