Dyra bröllop

Tips till att få ner konstnaderna på ditt bröllop.

Bröllop kan bli väldigt dyra med festvåningar och dansställen men med lite smarta tips och knep kan man få ner kostnaderna. Själv hittade jag en bra sida på nätet som hyrde ut musikutrustning och musikanläggning till bröllop och personalfester. Det var dock inte bara en musikanläggning utan en automatisk dj. Genom att välja ett paket med låtar kunde man själv bestämma vilken musik som passade till festen. Det bästa var att det skötte sig av sig självt utan att behöva betala någon främmande människa att underhålla sällskapet. Läs mer på deras hemsida om hur du får din egna bröllopsmusik.


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 26. 2018 07:15

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018