Sex and the city? Kass?

Ingen kan omärkt ha sett att filmen sex and the city är bioaktuell. Själv har jag inte följt serien men känner att jag måste se på filmen. Tyvärr har filmen fått väldigt dåliga recensioner, bara 3:or. Man kan undra vilka som sitter med i bedömningsprocessen? Är det bara män tro? Jag ger mig tusan i vad kritikerna säger, har man slagit rekord i antalet biobesökare, så måste filmen vara något.

Metro: Fansen kan andas ut

På plats under filminspelningen rapporterar Aftonbladet på typiska sex and the city platser

Läs mer:  Aftonbladet: På modeshow

DN är lustiga och tycker att filmen borde heta "sagan om ringen", då Sex and the city handlar om att äntligen få ringen på fingret.

DN: Sagan om ringen


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:13

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018