Ring till vänster ringfinger :)

Vad ska man tänka på när man köper bröllopsring?

Just nu går det mycket mode i ringar, men vid köp av sin bröllopsring är det viktigt att hitta en ring som man trivs med och vill använda resten av livet. Ett råd är att hitta en ring som är tidslös, alltså en modell som känns fräsch även efter 20 år. Det är oftast vanligt att man väljer bröllopsring som matchar förlovningsringen. Väljer man en ring med diamant får man dock tänka på att det inte alltid är praktiskt, då det är lätt att fastna i föremål. Bröllop kostar också väldigt mycket pengar och en ring kan i stort sett gå på hur mycket som helst. Därför innan ni går till affären bestäm er för en prisklass i förväg så är det lättare att välja ring som du heller inte får dåligt samvete över hela livet.


Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 07:14

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018