Bröllop i tankarna?

Våren är kärlekens tid och det är nu kring midsommar som det är flest bröllop på året. Jag har inte så många väninnor som gift sig men nu står den första och väntar på sitt datum. På fredag ska det alltså bära av till altaret, på självast nationaldagen. Där kan man tala om några som kommer har en anledning till att fira Sveriges nationaldag fortsättningsvis. Nu eftersom det också är tid för studenten har jag köpt mig en vit klänning som jag ska bära. På DN idag står det visst att röda klänningar skulle vara förbjudna, för de bär kring på myten om att man haft ett förhållande med brudgummen. 


Relaterade poster

Kommentarer

juni 5. 2008 01:35

Nej, det står på DN att röda klänningar INTE är förbjudna eftersom det är en myt. Tyvärr tror fortfarande vissa på detta, men det stämmer alltså INTE.

Selma

juni 5. 2008 01:57

Är det inte liiite pinsamt att såhär avslöja att du inte har LÄST magdalena Ribbings svar....? Läs igen och kommentera sen; hur var det nu med röda klänningar, egentligen? Och vitt, det är brudens färg. Eller....
HeRo

HeRo

juni 6. 2008 07:47

Är du läskunnig? Det står inte "på DN" idag att rött betyder nånting. Det är en vänligt sinnad insändare, inget annat.

sune

juni 9. 2008 01:28

Hejsan,

Du är visst inte läskunnig alls. En röd klänning på en bröllopsgäst betyder inget annat än att hon tycker om rött. En vit klänning däremot antyder att gästen vill stjäla uppmärksamhet genom att ha den enda färgen som är reserverad för bruden trots att det finns tusentals andra färger och nyanser att välja på. Om det inte är du som tar studenten så finns det väl ingen anledning till att bära helvitt då heller.
Nina

Nina Dahl

juni 9. 2008 05:25

Hej på er! Kul att ni hittat hit. Jag var lite sarkastisk, visste faktiskt inte ens att det fanns en myt om att man inte skulle kunna få ha en röd klänning på sig. Jag ber om ursäkt om det inte framgick ordentligt i blogginlägget. Hur som helst hade jag det jätte trevligt på bröllopet. Bruden hade en enkel men väldigt fin rosa klänning på sig faktiskt. Å inte en enda bröllopsgäst hade rött på sig.. vare sig de visste om myten eller inte.. Å till Nina.. jag sa aldrig att jag hade helvitt på mig. Vit med blommor på.. Smile

Admin

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 26. 2018 09:38

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018