Prydnadssaker och annat smått

En av sakerna som är mest personligt i någons inredning måste väl vara prydnadssaker. Jag tycker att man nästan kan lära känna en person beroende på hur hemmet ser ut. Jag är den som föredrar väldigt minimalistiskt när det gäller prydnadssaker, får panik om det är för mycket smått och tingeltangel hemma. Jag vill ha det ganska strikt och rena ytor.

Detta speglar mig som person ganska mycket, jag gillar att ha koll på saker och när saker och ting är korrekta, vill gärna vara i tid och att det jag gör blir nästintill perfekt. Jag gillar även att optimera tiden och vara så effektiv som möjligt. Vill helst att mina prydnadssaker skall ha en funktion.

Har en kompis som är tvärtom och hon har massor av småpill och prydnadssaker hemma. Ganska kul jämförelse.

 

Hur ser det ut hemma hos dig? Massor av personliga prydnadssaker eller cleant och strikt?


Presenttips kille tjej och mamma

Presenttips är något som alltid behövs verkar det som. Våren/försommaren är den tidpunkten då 90% av min familj och bekantskapskrets fyller år dessutom är det flera bröllop som det ska köpas bröllopspresent till, eller heter det bröllopsgåva? Jag tycker det är lika svårt varje gång att komma på bra och personliga presenter, behöver alltså presenttips till både kille och tjej. Jag tycker det är roligast att ge saker som verkligen kommer till användning. Kanske något som personen tänkt köpa själv men inte haft råd / tyckt att det var "onödigt".

Små roliga presenter, som man ger helt utan anledning är jag ganska bra på. Gav ett par häftiga diskvantar till min svägerska som hon blev jätteglad för. Hon använder alltid diskvantar när hon diskar och dessa var svarta med rosa kant och hade till och med en ring på ett finger.

Sitter ni inne med några presenttips får ni gärna posta dem i kommentarsfältet. Åldersspannet är från 5-55.


Slangvinda till centraldammsugare

Har centraldammsugare då jag har dammallergi och astma, tycker det fungerar mycket bättre med denna dammsugaren. Den enda nackdelen är att slangen tvinnar ihop sig och är extremt jobbig att flytta runt, speciellt mellan olika våningsplan. Jag skulle vilja ha någon form av vinda som lindar upp slangen på min centraldammsugare. Borde det inte finnas någon liknande lösning, ungefär som de vindorna som finns till vattenslangar, jag blir förbannad varje gång jag ska dammsuga ;)

En annan sak som är bra med centraldammsugare är att man slipper byta påse så ofta, fast det är ju å andra sidan lite svårare att byta nu. 


Rabarbern är här

Mina rabarber har äntligen börjat växa, de sticker upp gröna och fina! Längtar tills jag kan göra årets första rabarberpaj. Som tur är har grannen en jättestor rabarberplanta som har växt lite mer än mig, och den får jag skörda av hur mycket som helst. Lyx!

Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018