Fotbollsresa till Barcelona

Tittade igår på fotbollsresor, främst för att se Zlatan och hans Barcelona spela på Camp Nou. Jag googlade på fotbollsresa Barcelona och fick en hel del alternativ. På ett ställe där man fick resa, hotell och biljett kostade bara biljetten för att se matchen ca 3000 kr. Då var platsen General som det kallades, typ högst upp på långsidan. Lite läskigt om man har höjdskräck! När man gick in via Barcelona FC och tittade på biljettpriser fick man för samma pris en plats på VIP Gold, då fick man tillgång till lounge med mat och champagne. Inte så dumt..

Blev hur som helst riktigt sugen på att resa, en fotbollsresa kan man ju kombinera med lite shopping och fest också. En långweekend i Barcelona vore riktigt härligt nu till våren.


Parfymeri

Våren är här! På våren längtar jag efter nya fräscha saker, kläder, parfymer och skor. Var inne på ett litet parfymeri ihelgen och testade massor av nya dofter. Tycker det är så svårt att hitta någon som känns rätt. Efter en stunds provande känns det som alla luktar likadant. Jag hittade en favorit, Kate Moss - Vintage, flaskan och förpackningen kändes otroligt lyxig vilket ger pluspoäng. Men jag kunde ändå inte bestämma mig så jag får ta en sväng till mitt parfymeri igen.

Har förresten hört att man skall ha med sig kaffebönor och lukta på för att neutralisera näsan från alla dofter. Någon som vet om det fungerar? Borde inte varje parfymeri ha det då?

På tal om dofter, jag hade en diskussion med min kompis om vilka dofter som är godast, på min lista samsas regn på varm asfalt, nybakat bröd, solbränd hud och nyklippt gräs.


Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018