Tidaholm FM - nystartat företag

Tre unga killar har startat företag i Tidaholm. Inte vilket företag som helst utan Tidaholm FM, som sänder musik och lokal radioreklam. Det är väldigt kul att se att närradiostationer på landsbygden överlever, speciellt att se att ett sådant här företag lyckas startas upp under lågkonjekturen. Lycka till!

Är tjejer bara sexobjekt?

Vart tog alla praktiska kläder vägen? Modet just nu är slimmade klänningar, tröjor som inte sitter på utan hänger långt ner på armarna. Det ska visas mycket hud. På sommaren är väl detta okej. Men nu när det börjar bli höst och kallt? På den tiden jag gick i skolan, så drog pojkarna både i bh-banden, som i stringtrosorna.. Nu ska det vara en dragkedja som håller uppe kjolen.. är detta verkligen så praktiskt? Är tjejer bara sexobjekt?

Kjol med dragkedja.. lockar killar att våldföra sig på unga tjejer.

Nyheter hos webbshopen missbella, alltså höstplagg att visa bara axlar. Tyget ser inte bara tunt och kallt ut, utan också framställs tjejen som sexobjekt.


Om mig

Hej jag kallas för nanne och bloggar om mode, skönhet, fest, inredning och lite om bröllop.

Senaste poster

Senaste kommentarer

Search

Tags

Annonser

© Copyright Nanneonline 2018